Skip to Content

Stort oppslag i Dagsavisen om Herresthal

Utdrag av artikkel i Dagsavisen 11.11.17. Av: Hanne Mauno: De møttes i musikken. Heinz var tysk soldat. Bjørg ei ung norsk jente. Da hun ble gravid i 1943, måtte Bjørg forlate hjem og familie i Norge og dra til Tyskland for å få sønnen Harald. En høstkveld i 1941 banket det på døra hjemme hos

Les mer om 'Stort oppslag i Dagsavisen om Herresthal'

Oslohistorie.no anmelder Slik ble det

«Den ser ut som en coffee table-bok, men den er mer enn som så. Dette er en bok som er smekkfull av fakta og viktig viten – her er det mye å lære for alle som er interessert i byutvikling og arkitektur», skriver Oslohistorie.no på sine nettsider.
Les hele anmeldelsen her

Les mer om 'Oslohistorie.no anmelder Slik ble det'

Møt Harald Herresthal på Bymuseet i Oslo

I anledning utgivelsen av Harald Herresthals Min mor valgte meg – Et krigsbarns familiehistorie har vi gleden av å invitere til lansering i kafeen/besøkssenteret på Bymuseet i Frognerveien 67 (Frogner hovedgård) onsdag 18. oktober kl. 18.00. Servering av mat og drikke. Påmelding til morten.morch@bastion.no innen 16/10.

Les mer om 'Møt Harald Herresthal på Bymuseet i Oslo'

Lansering: Truls Aslaksby – Slik ble det

Bli med på en reise i den enestående utviklingen som Oslo gjennomgikk på 1800-tallet – fra provinsby med knapt 10 000 til hovedstad med over 200 000 innbyggere da krakket smalt i 1899.

Les mer om 'Lansering: Truls Aslaksby – Slik ble det'

Boklansering på Fossesholm

Harald Herresthals dokumentar Min mor valgte meg lanseres på Fossesholm den 25. september kl. 19. Den dramatiske historien om en tysk soldat som forelsker seg i en norsk kvinne har menneskelige og krigshistoriske dimensjoner som gjør den til noe mer enn en familiekrønike.

Les mer om 'Boklansering på Fossesholm'