I anledning utgivelsen av

Truls Aslaksby:

Slik ble det – Christianias bebyggelseshistorie på 1800-tallet har vi gleden av å invitere til boklansering i kafeen / besøkssenteret på Oslo Bymuseum i Frognerveien 67 (Frogner hovedgård).
 

Onsdag 4. oktober kl. 18.00.

 
Truls Aslaksby er nå pensjonist, men var i en menneskealder førsteantikvar hos Byantikvaren i Oslo. Presentasjonen vil i stor grad arte seg som en samtale mellom ham og hans tidligere sjef, byantikvar Janne Wilberg om den på godt og vondt enestående utviklingen byen vår gjennomgikk på 1800-tallet – fra provinsby med knapt 10 000 til hovedstad med over 200 000 innbyggere da krakket smalt i 1899.
Slik ble det er en rikt illustrert, vakker bok som vil være morsom og interessant for både leg og lærd. Den vedlagte PDF gir en nærmere orientering om innholdet.
Det vil bli anledning til å kjøpe boken til redusert pris kr. 349 (normalpris kr. 398), og forfatteren signerer naturligvis gjerne for dem som ønsker det.
Du må gjerne ta med deg venner og bekjente, men det vil bli en lett servering, og av hensyn til denne og disponeringen av plassen, ber vi om forståelse for at vi må be om påmelding til
morten.morch@bastion.no eller 924 93 240 innen mandag 2. oktober d.å.
Velkommen!